fbpx
Loading
DRØMMER DU OM AT BLIVE DANMARKSMESTER?
 
Nu har du muligheden for at blive Danmarks bedste kaffesmager, Danmarks bedste kaffebrygger eller måske endda Danmarks bedste barista!
Hvis du synes, at en danmarksmestertitel vil pynte på dit CV og, at du har, hvad der skal til, så skynd dig at tilmelde dig en af de tre konkurrencer – Cup Tasters, Brewers Cup, eller Baristamesterskabet ved at klikke på linket herunder:
 
 
Kender du en eller flere du synes skal stille op, tøv da ikke med at tagge dem på SCA Denmarks facebookside!!
 
Regler og regulativer
 
Tilmelding og betaling foregår via vores partner Dinnerbooking, med princippet om først til mølle. Der er et begrænset antal pladser til alle konkurrencer og et deltagergebyr på 500kr. (+ gebyr) til samtlige konkurrencer. Tilmelding kræver bl.a. SCA medlemsnummer (firma eller personlig) og kontaktinformation.
Såfremt der kommer afvigelser i forhold til reglerne, oplyses dette i god tid og senest den 31/4.
Vi forbeholder os retten til at aflyse en eller flere af konkurrencerne, i tilfælde af for lavt deltagerantal, eller anden opstået komplikation. Deltagerne informeres herom individuelt, og deltagergebyret refunderes.
Vinderne forpligter sig til deltagelse ved de respektive verdensmesterskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top