fbpx
Loading

SCA Denmark afholder endnu engang Danmarksmesterskabet i kaffe.

Eventet foregår fra d. 18. til d. 20. maj 2018, i Marketenderiet i Valby hvor der vil blive afholdt DM i Cupping, Brewer’s Cup og Barista mesterskaberne.

Udover konkurrencerne arbejdes der på at tiltrække toppen af Danmarks kaffebarer, kafferistere, og andet godt, der sammen vil byde rig mulighed for opleve dansk Kaffekultur i form af boder, som vil blive besat af en masse passionerede individer og firmaer, der bl.a. kan byde på gavmilde smagsprøver af nogle af landets mest udsøgte kaffer – Udstillere offentliggøres løbende, og I kan roligt glæde jer!!

Der kan købes billetter til de enkelte dage* og også en “Partout” billet der gælder til alle 3 dage, til en fordelagtig pris – HER

Priser
Fredagsbillet: 50,- + gebyr
Lørdagsbillet: 75,- + gebyr
Søndagsbillet: 100,- + gebyr (finaledag)
Partoutbillet: 150,- + gebyr
Vær opmærksom på at der vil være et begrænset antal pladser til alle dage, billetter købt på dagen for eventet vil være dyrere.

SCA Denmark glæder sig meget til at byde Jer velkommen til tre dage i kaffens tegn.

*Købes billetter til enkelte dage, skal man tilbage til forsiden for at købe en ny dag. Systemet tillader eksempelvis ikke køb til fredag og lørdag i samme transaktion, man skal i stedet købe fredag for derefter at købe lørdag.

2 thoughts on “Dansk Kaffefestival 2018

    1. Hej Jesper

      Der har været et program oppe på facebook i 1 uges tid, det er primært den kanal vi benytter. Men der skal selvfølgelig også være et program oppe her, så der kan du nu finde under nyheder 🙂 Husk du kan købe dine billetter her: bit.ly/dansk-kaffefestival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top