fbpx
Loading

SCA Denmark vil gerne takke alle deltagerne, tilskuerne, udstillerne og sponsorerne af Dansk Kaffefestival for den støtten. Ikke mange troede på at vi kunne nå at stable en kaffefestival på benene på så kort tid, men med støtte fra en lang række sponsorer og udstillere, formåede vi alligevel at afholde Dansk Kaffefestival 2018 med konkurrencer i Barista, Cup Tasters og Brewers Cup.

Vi vil her gerne benytte lejligheden til at takke alle sponsorerne, herunder særligt vores sølvsponsorer.
TAK!! Arla UnikaCrem International og Lagkagehuset ?

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til Dansk Kaffefestival 2019, som vi forventer at afholde ultimo februar, primo marts – hold øje med vores facebook side SCA Denmark for løbende information.

De bedste kaffehilsener
Christian Juul Andersen
Marc Simonsen
Ejvind Spence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top